Уколико желиш да се упознаш са друштвено одговорним пословањем и одрживим развојем, да чујеш из прве руке искуства водећих компанија у Србији, уколико те интересује свет бизниса, а истовремено, стало ти је до бољег друштва, позивамо те да се пријавиш за учешће у новом програму Форума за одговорно пословање за младе – CSR ПРАКСА

Да ли те занима пракса?

Програм CSR праксе састоји се од едукативног дела и прилике да стечена знања и вештине унапредиш кроз рад на практичним задацима. Програм је отворен за студенте завршних година основних студија, студенте мастер студија, као и дипломце у потрази за првим радним искуством.

Списак компанија чланица Форума за одговорно пословање које учествују у програму биће објављен и ажуриран на сајту: www.odgovornoposlovanje.rs.

Како програм функционише?

Уколико будеш један од изабраних 20 учесника, у првом делу програма, током месец дана, имаћеш прилику да будеш део јединственог едукативног програма који представља спој теоријских и практичних знања. Предавања и радионице држаће експерти и практичари, представници компанија чланица Форума.

Охрабриваћемо те да учиш, истражујеш и постављаш питања током циклуса предавања, као и да, на крају, кроз пројектни задатак представиш своја размишљања на изабрану тему. Сви учесници који успешно заврше едукативни део, добиће сертификат о учешћу.

Услови
Шта даље?

Петоро изабраних кандидата добиће прилику да стекне практично искуство кроз укључивање у актуелне пројекте Форума за одговорно пословање и/или компанија које учествују у програму, у периоду од октобра 2020. до марта 2021. Кандидати ће бити изабрани након успешно завршеног едукативног дела на основу завршног задатка, интересовања и мотивације.

Укратко, твоје учешће у овом делу програма, представља додатну прилику да:

  • стекнеш практично искуство радећи на пројектима, уз симболичну новчану надокнаду;
  • посветиш се личном и професионалном развоју уз додељеног ментора из пословног сектора са којим ћеш одржавати комуникацију и састајати се једном месечно;
  • комуницираш и сарађујеш са водећим компанијама, домаћим организацијама и институцијама, као и међународним организацијама.

Након успешно реализоване праксе, добија се потврда. Прва генерација CSR практиканата добиће простор да се представи и на годишњем догађају Форума за одговорно пословање, конференцији CSR форум.

Начин пријаве
Како да се пријавим?

Уколико ти ово звучи занимљиво и мотивише те да се посветиш стицању нових знања и искустава, очекујемо твоју пријаву. Пријави се до 21.08.2020. путем линка

За пријаву је потребно да одговориш на неколико кратких питања, као и да приложиш своје CV и мотивационо писмо.

За све додатне информације, пиши нам на мејл: kancelarija@odgovornoposlovanje.rs

За више информација посети наш сајт: www.odgovornoposlovanje.rs. Рок пријаве је до 21.08. 2020. године. 

Број места: 20

Извор: Najprakse.com

Leave a comment