Музеј афричке уметности (МАУ) позива ученике основних и средњих школа да током летњег распуста учествују у креативном конкурсу под називом АртФРИКА. Позивамо вас да заједничким снагама спојимо уметност и афрички континент.

Да ли те занимају креативни конкурси?

Улепшајте себи летње дане: завирите у своја сећања, отворите старе кутије у којима се чувају успомене и направите фотографију, цртеж или песму о некој од њих. Прошетајте кроз Музеј афричке уметности или послушајте приче о нашим предметима преко аудио-водича и представите нам свој доживљај Африке. Размислите, можда сте баш недавно чули или видели неке слике, приче, вести везане за Африку. Ако јесте, позивамо вас да се играте с нама и учествујете у МАУ креативном конкурсу, јер смо за одабране радове у свакој категорији (млађи разреди ОШ/ старији разреди ОШ/ средњошколци) припремили посебне награде.

Сви ученици позвани су да приложе по један свој рад у форми цртежа, писма, песме, стрипа, фотографије, мима, видео-клипа или друге слободне форме, одлучујући се за једну од 2 теме: МУЗЕЈ и АФРИКА.

Радове очекујемо од 1. до 30. августа.

Извор: Taбла

Leave a comment