Ускоро први International Digital Fashion Week:
“Serbia Fashion Week”
 ексклузивни заступник револуционарног глобалног модног пројекта за целу Југоисточну Европу.

Председница Serbia Fashion Weeka  Светлана Хорват

Оправдавајући улогу регионалног лидера када је реч о модним манифестацијама, “Serbia Fashion Week” је потписао уговор којим постаје ексклузивни заступник за 14 земаља Југоисточне Европе за глобалну платформу “Digital Fashion Week” која је недавно основана у САД. С обзиром на то да су последице пандемије коронавируса већину активности модне индустрије усмериле ка онлајну, наша национална недеља моде заједно са својим пословним и стратешким партнерима започиње једну нову еру.
Наиме, 5. септембра почиње први “International Digital Fashion Week” у коме ће талентовани дизајнери из Србије, али и целе Југоисточне Европе посредством “Serbia Fashion Week” имати прилику заједно са модним креаторима из целог света да представе своје нове колекције. Очекује се да ће преко 300.000.000 гледалаца широм планете посредством тв екрана, друштвених мрежа и плаy сторе платформи пратити представљање нових колекција кроз кратке видео клипове.
Председница “Serbia Fashion Weeka” Светлана Хорват истиче да је веома поносна на овај уговор који је недавно потписала и додаје:
“Почела је нова ера у моди. Изузетно је значајно одмах реаговати, преорјентисати се и позиционирати. То смо учинили и задовољна сам што смо оправдали позицију лидера у Југоисточној Европи, са једне стране и са друге што смо свим креаторима из нашег региона отворили сјајне могућности и показали им пут за даље”, рекла је Светлана Хорват о овом револуционарном глобалном пројекту.

Leave a comment