Центар за развој каријере Универзитета у Београду позива све заинтересоване студенте и дипломиране студенте Универзитета у Београду да нам се придруже на онлине панел дискусији под називом „Проактивно о пракси“.

Панел дискусија: Проактивно о пракси

Да ли те занима овај панел?

Уколико сте у потрази за праксом и занима вас шта од вас као кандидата очекују водеће компаније и шта ви можете очекивати од програма праксе, како изгледа виртуална пракса, којим кандидатима компаније дају предност приликом запошљавања немојте пропустити панел „Проактивно о пракси“.

Прошле године, Центар је спровео истраживање о праксама за студенте. Истраживање је спроведено међу студентима и послодавцима и имало је за циљ да осветли ставове, искуства и потребе студената и послодаваца када је у питању пракса. У истраживању је учествовало 100 послодаваца и 400 студената.

Током панел дискусије презентоваћемо главне закључке овог истраживања, а студенте позивамо да узму активно учешће у размени мишљења, како би што успешније укрстили перцепцију представника послодаваца и студената, као и формулисали препоруке и савете студентима.

Панелисти ће бити представници послодаваца које су током истраживања студенти оценили као најпожељније за почетак и даљи развој каријере.

Компанију Делта Холдинг представљаће Николина Гајић, Менаџер за регрутацију и селекцију, компанију Coca-Cola HBC Милица Урошевић, Organization Development & Employer Branding specialist, компанију НИС Маријана Пауновић, ХР бизнис партнер, док ће компанију Delhaize Serbia представљати Гордана Панајотовић, Talent Management & Acquisition Head.

Панел дискусија ће се одржати 10. јула 2020. године у 14h путем Зоом платформе.

Пријава на следећем линку. 

Извор: Najstudent.com

Leave a comment