По трећи пут новосадски бендови имају прилику да покажу своје музичке способности и на тај начин добију шансу да сниме своју прву песму и спот. Пројекат Музичка шаНСа се одржава са циљем да оснажи младе бендове у Новом Саду и пружи им могућност сарадње са стручњацима из различитих релевантних области. Савез студената Универзитета у Новом Саду, у сарадњи и уз финансијску подршку Омладинске престонице Европе Нови Сад 2019 (ОПЕНС2019) је покренуо овај пројекат у жељи да помогне младим талентованим новосађанима.

Да ли те занима овај конкурс ?

Савез студената Универзитета у Новом Саду је најстарија студентска организација која брине о положају свих студената у Новом Саду. Циљ удружења јесте организација садржаја који доприносе стварању повољних услова за исказивање креативности студената кроз научно, културно, спортско и свако друго деловање.
Омладинска престоница Европе Нови Сад је савез удружења који, заједно са својим партнерима, спроводи програме за младе захваљујући којем је Нови Сад освојио ту ласкаву титулу. Један од циљева ОПЕНС-а јесте да подстиче активизам младих у Новом Саду, из ког разлога је и подржао овај пројекат.
Овај пројекат покренут је почетком 2018. године, како би младима од 18 до 30 година обезбедио више могућности да испоље своју креативност и пружио доступност простора за стварање музике, вежбање и усавршавање на новосадској музичкој сцени, а 2020. године започиње своју трећу сезону.
Линк за пријаву.
Више информација овде.

Leave a comment