Представа о последицама играња истином се одлаже јер нас је играње истином довело до повећаног броја инфицираних Cоvid-19 вирусом.

Представа Уредник се одлаже

Жао нам је што морамо да вас обавестимо да ће извођења представе “Уредник” заказана за 1, 2. и 3. јул 2020. године бити одложена за нове датуме, а о томе ће јавност бити на време обавештена.

Купљене улазнице за представу “Уредник” важиће за следеће играње, а могуће је урадити и повраћај новца. Такође, на благајни Рефлектор театра купљене улазнице за представу “Уредник” можете заменити за било коју другу представу Рефлектор театра.

Рефлектор театар је друштвено одговорно позориште које здравље своје публике ставља на прво место, без обзира што држава не доноси мере безбедности, приморани смо да сами бринемо о здрављу, како публике, тако и извођача на сцени.

Позориште је важно за друштво, а посебно у тренуцима кризе има своју значајну улогу. Представа “Уредник” бави се последицама играња истином и као таква, доста је важна за тренутак у ком се Србија налази. Играње истином од стране власти, довело нас је до повећаног броја инфицираних и грађани морају здравље узети у своје руке.

Репертоар за јул 2020. остаје по плану, са свим мерама безбедности које спроводимо током извиђена наших представа. Одлуку о евентуалном одлагању других представа донећемо непосредно пред извођење, а у складу са ситуацијом, којој морамо да се прилагођавамо.

14. јул 2020. – Представа “Мушкарчине”
21. јул 2020. – Представа “Смрт фашизму: О Рибарима и Слободи”
28. јул 2020. – Представа “Екстремизам: Како ја ово сину да објасним?”

Рефлектор театар је уз вас.
Светлимо у мраку. Увек.

Leave a comment