Испред организационог тима 14. Међународне студентске недеље у Београду (ISWiB – International Student Week in Belgrade), која ће се ове године одржати у главном граду Србије, од 23.до 27. јула.

Да ли те занима студентска недеља?

Међународна студентска недеља у Београду највећи је омладински фестивал у Југоисточној Европи, који сваке године окупља више од 300 младих из читавог света, ширећи вредности мултикултурализма, толеранције и равноправности, са циљем јачања капацитета младих за остаривање позитивних промена у заједницама.

Овогодишње издање фестивала намењено је младима из Србије и одржаће се под паролом “Мисли глобално делуј локално” (енг. “ISWiB Goes Local”). Млади, учесници фестивала ће имати прилику да кроз технике неформалног образовања, учешћем у едукативним радионицима и културним активностима, буду подстакнути на дијалог о актуелним питањима и проблемима на глобалном нивоу, те о могућностима њиховог превазилажења кроз деловање и остваривање позитивних промена у локалној заједници.

Више информација о фестивалу можете пронаћи на нашем званичном сајту (www.iswib.org) , као и на на нашим друштвеним мрежама (facebook: ISWiB ; instagram: iswib₋).

 

Leave a comment