После ванредног стања принуђени смо да многе планове променимо, посебно у погледу летовања и путовања. Многи су у недоумици да ли ипак путовати или не ван земље, имајући у виду да није потпуно безбедно стање. 

Какви су ваши планови за летњи одмор? 

Како да донесемо праву одлуку – да будемо истовремено задовољни и безбедни? Можда је најбоље наћи средину – отићи на одмор али у својој земљи. Сигурно има места које нисте посетили и не слутите да у Србији има пуно дивних и за вас неоткривених дестинација. Такође, коштаће вас много мање такав одмор, што није занемарљива околност у тренутној општој финансијској  ситуацији. Сем тога, у својој сте земљи најсигурнији, за случај да вам затреба здравствена заштита. 

Овде можете погледати прелепе дестинације, богату историју и културу Србије коју представља сајт Туристичке организације Србије. Ако волите да боравите у сеоским лепотама природе – можете погледати каталог сеоских туристичких домаћинстава у Србији.

О музејима и галеријама  у Србији сазнајте више, уколико вас то занима. О манастирима, црквама и култури Србије потражите овде,о развоју нашег винског туризма погледајте овде. 

На вама је одлука да ли ћете отићи на море у иностранство уз све пратеће неповољне околности или  ћете направити компромис и одлучити се за планински, бањски, или сеоски одмор у својој земљи уз одређене повољне околности. Размислите, одлучите и  уживајте у сваком непоновљивом дану! Срећно!

 

Сузана Марјановић

 

 

 

Leave a comment