Social Impact Award  је едукативни програм и такмичење идеја за младе којим развијамо и имплементирамо иновативна решења за највеће светске проблеме. Наша мисија је да промовишемо дух друштвеног предузетништва међу младима и представимо им могућност да им то буде каријера. Осим у Србији, овај програм постоји у још 20 земаља света.

Да ли те занимају пројекти за младе?

Један од циљева Разливалишта када је СИА програм у питању је активација младих из целе Србије. Право учешћа на СИА конкурсу имају сви држављани Србије узраста од 15 до 30 година, а сам процес аплицирања врши се путем линка.
Након завршеног конкурса стручни жири бира 10 најбољих тимова, односно идеја, које улазе у процесс инкубације где стичу потребна знања кроз радионице и менторске програме како би своју идеју претворили у одржив бизнис. Три тима која се најбоље покажу на крају програма добијају додатни период менторске подршке, новчану награду и пут на светски СИА самит који се сваке године одржава у другој земљи света. Уколико желите да се више информишете о пројекту то можете учинити на следећем линку. Конкурс за аплицирање отворен је до 15. јуна у поноћ.

Leave a comment