Свакодневна нега коже, редовна брига о телу, нега косе, има своје бенефите који се виде након одређеног периода. Резултати константног улагања у изглед не могу се надоместити шминком и гаредробом било ког бренда. Будите лепи на првом месту себи. 

ФОТО За даме је шминка и нега увек актуелна тема

Лагана шминка – летњи дневни look

Када идете на посао, шетњу, дневни излазак по граду, ваша шминка у тим приликама, односно свакодневна шминка, треба да буде лагана. Таман онолико колико је потребно да изгледате уредно и неговано и да се самим тим лепо и пријатно осећате. Јака свакодневна шминка би штетно деловала на вашу кожу, а сем тога у овим ситуацијама не би била прикладна.

Вамп изглед – вечерњи look за излазак

Вечерњи изглед можете препустити машти на вољу и креативности. Можете приуштити себи вамп изглед и јаку шминку. Уз тоалету или урбану комбинацију, добро расположење, изражајну жминку, бићете вамп жена, заводница, елеганта дама или оно што је највише у складу са вашим темпераментом и природом.

Уметнички изражај – шминка за сцену

Уколико имате сценски наступ, уметнички изражај професионалца може да има већу креативну слободу. Са таквом шминком не можете у шетњу али можете на позоришне даске, наступе на музичкој или плесној сцени или на маскембал.
Уметничку шминку препустите професоналцу који ће на вашем лицу “сликати” специјалним четкама и палетама.

Неговањем свог тела, негујете и своју ауру, енергија ће вам бити повећана и позитивне вибрације ћете осећати ви и ваша околина. Да бисте заблистали није потребно да купите шминку и одећу најскупљег бренда, већ да будете свесни значаја улагања у здравље, негу и физичку активност. Најпре ћете приметити сами прве промене, а затим ће и ваша околина приметити сјај којим блистате и енергију којом зрачите. Постаћете самосвесни себе као и значаја редовног и правилног улагања у себе. Срећно!

Сузана Марјановић

Leave a comment