Фондација „Spencer” је отворила позив за подношење предлога пројеката у оквиру програма малих грантова за истраживање. Програм малих грантова за истраживање Фондације „Spencer”.

Да ли те занима овај програм?

Програм грантова пружа подршку научницима да организују мале истраживачке конференције, фокусиране симпозије или других облика скупова, око важних питања у образовању. Овај програм има за циљ да окупи истраживаче, практичаре, креаторе политика и остале важне сараднике чија се стручност, материјално знање и пракса, теоријски увид или методолошка експертиза могу ангажовати на начине који помажу у надоградњи и унапређивању образовног истраживања. Охрабрујемо подносиоце захтева да експанзивно размишљају о томе како конвенције могу проширити садржај и утицај образовног истраживања.

Овај програм грантова подржава предлоге са буџетима од 50.000 УСД или мањим.

Ко може да се пријави?
Право учешћа на конкурсу: главни истраживачи и ко-истраживачи, који имају докторат у академској дисциплини или професионалном пољу, или одговарајуће искуство у професији у вези са истраживањем и који су повезани са:

  • високошколском, универзитетском или школском облашћу,
  • непрофитном истраживачком институцијом или непрофитном културном институцијом.
    Предлози су прихваћени из САД-а и на међународном нивоу, али сви предлози морају бити достављени на енглеском и буџети морају бити предложени у америчким доларима.

Начин и рок пријаве
Да бисте успешно послали предлоге пројекта, неопходно је да попуните пријавни формулар који се налази на следећем линку.

Рок за подношење пријава је 7. мај 2020. године у 12.00 часова.

Детаље у вези са конкурсом потражите овде.

 

 

Leave a comment