Културни центар Зрењанина расписује електронски литерарни и ликовни конкурс намењен деци нижег и вишег основношколског узраста. Теме конкурса су солидарност, љубав, хуманост, другарство. Културни центар Зрењанина расписује електронски литерарни и ликовни конкурс намењен деци нижег и вишег основношколског узраста. Теме конкурса су солидарност, љубав, хуманост, другарство. За литерарни конкурс могу да се шаљу радови у жанру и поезије и прозе. За ликовни конкурс су дозвољене све технике примењиве на листу блока за цртање.

Kонкурс за основце

– Литерарне радове је потребно слати у ворду или пдф формату, а ликовне радове у јпг или пдф формату на е-маил адресу Културног центра Зрењанина kczr@kczr.org. У пријави је потребно навести име и презиме, назив школе и разред. Конкурс је отворен до 30. априла, а ауторе најбољих радова, по завршетку ванредног стања, очекују пригодне награде, као што су викенд у аквапарку у Јагодини, једнодневни излет у Петроленд и књиге.
Културни центар ће, иначе, након завршетка конкурса и ванредног стања организовати књижевно вече на којем ће представити награђене ученике и њихове радове и организовати изложбу ликовних радова на којима ће прогласити најуспешније учеснике и доделити наградне ваучере.

Извор: Табла

Leave a comment