CYCLE d.o.o. је реномирана софтверска компанија чија се решења тренутно користе у висе од 200 домаћих и међународних компанија. То је место где паметни, посвећени људи, заједно раде и помажу нашим клијентима да реше тешке изазове са којима се срећу у свакодневном пословању. Ми смо увек радознали — и верујемо да увек постоји бољи, паметнији начин да се ствари ураде. Уколико имате талента и основних програмерских знања, савршено ћете се уклопити у наш развојни тим.

Да ли те занима овај конкурс?
  • Практикант програмер
    (C#/.NET/Web programiranje)

Зашто ми?
Када добијете прилику да радите за брзо растућу, технолошки иновативну компанију , која је инспирисана изнутра, не размишљате двапут. CYCLE d.o.o. је другачији…и нама се тако свиђа. Водећа супплy цхаин софтwаре компанија у региону а идемо и ка глобалном нивоу. Ниједан дан није рутина; стално се срећемо са новим изазовима и новим приликама да се и Ваш глас чује. И да, ми слушамо шта имате да кажете.

Опис посла:
Практикант Програмер развија функционалности софтвера који задовољава потребе клијената и функационалну спецификацију а према пројектном плану и буџету. Пажњу посвећујемо квалитету кодирања и тестирања, што је од кључног значаја, а сразмерно искуству, очекујемо да задатке завршавате под надзором руководиоца пројекта.

Можете очекивати и:

  • Развој софтвера према стандардима кодирања
  • Помоћ корисницима и разраду спецификације захтева
  • Решавање проблема
  • Пост go-live техничку подршку.
  • Израду интерфејса за разне намене (повезивање различитих система и размена података међу системима)

Од кандидата у зависности од изабраног подручја се очекује основно знање и познавање технологија C#/.NET/Web програмирање/Андроид програмирање.

Додатне информације:
Поред обуке о нашим производима и самосталног учења и вежби, праксу и развој Ваших вештина ћете стећи на послу радећи на реалним проблемима клијената. Под вођством senior software developer-а и уз подршку целог тима, брзо ћете стећи знање и искуство потребно за позицију програмера.

Молимо Вас да CV пошаљете на е-маил: Jelena.jovanovic@cycle.rs, до 31.03. 2020. године.

Извор: Najstudent.com

Leave a comment