Пошто нам индустрија у којој радимо то дозвољава и с обзиром на новонастале околности везане за ванредно стање и генерално за корона вирус (као и отказивање КОНТЕХ-а), одлучили смо да организујемо ремоте праксе за студенте завршних година програмерских смерова на Универзитетима у Србији и региону, и тако им омогућимо да, без обзира на карантин, одраде своју обавезну праксу и раде на свом усавршавању.

Да ли те занима Remote IT пракса?

Remote IT praksa Hybrid IT

Као и на редовним праксама, на једног практиканта иду два ментора. Пракса ће трајати 3 недеље и одвијаће се путем Skype-а.

Услови и пријава
Услов за пријаву на праксу је да су студенти упознати са следећим технологијама: Git, Maven, Spring Core, Spring WebMVC, Spring Data JPA, Spring Boot, Hibernate, MySql.

Пријаве за праксу ћемо примати до 31. марта на contact@hybrid-it.rs (subject: remote пракса), након чега ће одабрани кандидати имати Скyпе интервју на ком ћемо проверавати да ли студенти испуњавају услове који се тичу познавања наведених технологија.

Уколико заинтересованост студената буде велика, пријављени кандидати ће добити кратке задатке којима ће сврха бити иста – провера познавања наведених технологија. Пријављени кандидати морају имати:

  • Рачунар
  • Добру интернет конекцију
  • Скyпе налог
  • Намештено радно окружење према нашим инструкцијама

Уколико будемо имали одговарајуће кандидате пре 31. марта, програм праксе ће се одмах активирати, о чему ћемо вас благовремено обавестити.
Уколико се за време трајања праксе укине ванредно стање, односно карантин, праксу ћемо наставити у нашим канцеларијама.

Више о backend пракси прочитајте на следећим линковима:

кликни овде
кликни овде

Велики поздрав од Hybrid IT Solutions тима и чувајте се #останикодкуће #пазитеједнинадруге.

Извор: Najstudent.com

 

Leave a comment