Страхиња Ћаловић, експерт за онлине маркетинг, одржао је предавање студентима Економског факултета у Крагујевцу!

Други дан пројекта Дани економиста

Други дан пројекта Дани економиста је обележило предавање Страхиње Ћаловића, одржано 10.03. у 12 часова у Свечаној сали на Економском факултету у Крагујевцу у организацији Удружења Студената Економског Факултета (УСЕФ) и Студентског парламента.

Страхиња Ћаловић, особа која стоји иза профила Татин дневник и Аца Информација, данас је стајао испред студената. Говорио је на тему Друштвене мреже у економији 2020. Ова веома актуелна тема је изазвала велико интересовање што је резултирало пуном Свечаном салом. Овим предавањем студенти су сазнали нешто више о настанку друштвених мрежа, њиховој популарности у Србији и свету, потенцијалу друштвених мрежа, како оне доприносе економији, предности и замке као и предвиђања и трендови. Такође, Страхиња је упутио веома корисне савете за све оне који планирају да се баве онлине маркетингом.

У узбудљивој и до краја неизвесној кошаркашкој утакмици вечитих ривала – студената и професора, победу је однео тим студената резултатом 35:26, а уствари победила је хуманост на делу!

У оквиру манифестације Дани економиста у организацији Удружења Студената Економског Факултета, одиграна је хуманитарна утакмица са циљем прикупљања помоћи за лечење Јање Стојановић и Тање Славковић. Захваљујући доброј вољи свих који су присуствовали, прикупљено је укупно 47.000 динара.

Хвала свима који су се одазвали позиву и учествовали!

Извор: Najstudent.com

Leave a comment