Пројекат „Дани економиста“ се и ове године, традиционално реализује у организацији Удружења Студената Економског Факултета у Крагујевцу (УСЕФ) и Студентског парламента Економског факултета. У оквиру овог пројекта се одржава низ предавања, радионица и Case Study – такмичење у решавању реалних пословних проблема, све ово у циљу употпуњавања свакодневног живота студената, повећања едукативног стандарда и пружање могућности студентима да изађу из зоне комфора и стекну неформално образовање.

Дани економиста 2020

У периоду од 09.03-12.03. одржаће се низ акција и предавања:

09.03. у сарадњи са компанијом МК Гроуп, у Свечаној сали са почетком од 12 часова, биће реализована два предавања:

  • Улога сектора трезора у организацији
  • Улога контролинга у организацији

Предавања ће одржати Весна Лечић, директорка одељења за контролинг MK Group и Владимир Рацковић, директор сектора трезора MK Group .

10.03. Страхиња Ћаловић, експерт за онлине маркетинг и вођење пословних налога на друштвеним мрежама, одржаће предавање, са почетком од 12 часова у Свечаној сали, на тему Друштвене мреже у економији 2020. Теме које ће бити обухваћене овим предавањем:

  • Друштвене мреже у Србији и свету
  • Потенцијал друштвених мрежа
  • Како друштвене мреже функционишу и доприносе економији?
  • Предности и замке
  • Трендови и предвиђања на пољу друштвених мрежа

Између осталог, Страхиња је аутор страница на друштвеним мрежама Аца Информација и Татин дневник, бави се и дигиталним маркетингом за следеће компаније МТС, Адмирал, Фриком…

Ове године, желимо да уведемо новину, када је реч о овом, традиционалном пројекту, 10.03. са почетком од 15 часова и 30 минута у сали Друге крагујевачке гимназије, реализоваће се и хуманитарна утакмица. На овој утакмици ће супротстављени тимови бити професори и студенти, све у циљу прикупљања средстава за Јањине прве кораке и Тању, да победи опаку болест. Цена карте биће симболичних 100 динара.

11.03. се одржава први дан Case Study такмичења, када ће тимови имати прилику да се упознају са задатком и осмисле креативно и иновативно решење.

12.03. ће тимови презентовати своја решења еминентним представницима привреде, након чега ће бити проглашење победника и свечаност поводом обележавања 16. рођендана Удружења Студената Економског Факултета у Крагујевцу (УСЕФ). Тимови са најбољим решењем као награду добиће праксу у компанијама, чији су представници чланови жирија.

Извор: Najstudent.com

Leave a comment