Француско-српска привредна комора и Универзитет у Београду – Центар за развој каријере и саветовање студената позивају студенте, представнике институција и представнике привреде на скуп под називом ВЕШТИНЕ БУДУЋНОСТИ, који ће се одржати у уторак, 10. марта 2020.године у згради Ректората Универзитета у Београду од 11 до 15 часова.

VEŠTINE BUDUĆNOSTI

Скуп се организује ради заједничке дискусије на тему вештина будућности са макроекономског, социолошког и технолошког аспекта, са циљем да се младима ближе представи тренутно тржиште рада и очекивања у будућности и да им се дају смернице како себе боље да припреме за пословни амбијент.
Програмом су предвиђене две панел дискусије, након којих ће за студенте бити реализоване радионица и симулације интервјуа за посао.
На панел дискусијама биће речи о значају стартапова за привредни екосистем, као и о томе како ће нови трендови попут глобалне повезаности, паметних машина и нових медија утицати на радна места у будућности.
Радионица и симулације за интервју за посао водиће стручњаци из партнерских организација, а намењене су студентима и студенткињама који су при крају студија или су недавно дипломирали на Универзитету у Београду и налазе се у процесу тражења посла у Србији и желе да унапреде своје вештине представљања послодавцу на разговору за посао.
Моле се заинтересовани да се пријаве за учешће најкасније до 9.марта попуњавањем пријавног формулара на линку. Број места је ограничен.

Leave a comment