Авалски торањ, симбол Београда, јединствен у погледу своје архитектуре, представља једну од пет главних туристичких атракција Београда. На видиковцу торња, високом 204 метара, пружа се јединствени поглед, због којег га годишње посети више стотина хиљада туриста и посетилаца. Авалски торањ један је од највиших у Европи и најзначајнији је телекомуникациони објекат у региону.

Наградни конкурс: Авалски торањ, симбол Београда

Фото: Pixabay

2020. године Авалски торањ прославља свој јубиларни 10. рођендан! Овом приликом вас позивамо да будете део наше прославе и да учествујете у наградном конкурсу:

Уколико похађаш школу или факултет на коме се изучава предмет графички дизајн, креирај оригинално графичко решење за плакат на тему: „Авалски торањ, симбол Београда“

Пошаљи нам свој рад на email адресу avalskitoranj.konkurs@gmail.com, и освоји неку од вредних награда за прво, друго или треће место.

Конкурс је отворен до 15. марта 2020. године.

За више информација о конкурсу посетите: www.avalskitoranj.rs, Facebook или Инстаграм страницу Авалски торањ.

Услови учешћа
Право учешћа имају сви редовни ученици средњих школа и студенти факултета, школске 2019/2020 године који похађају или су похађали предмет графички дизајн.

Која је тема?
Ученици и студенти треба да креирају оригинално графичко решење за плакат, без ограничења у мотивима, на тему „Авалски торањ, симбол Београда“, уз приказ торња. Плакат треба да буде димензија 80×60цм.

До када траје конкурс?
Конкурс траје од 1. децембра 2019. године до 15. марта 2020.

Које су награде?
За три најбоља рада додељујемо награде које ће помоћи аутору рада у даљем усавршавању у области графичког дизајна, у противвредности од 500, 300 или 200 еура, за освојено прво, друго и треће место. Добитници ће добити и сертификат о освајању награде на конкурсу.

Како да се пријавим?
Пријава за конкурс се шаље електронски, на е-маил адресу: аvalskitoranj.konkurs@gmail.com.

Више о документима, условима, правилима и циљу конкурса погледај ОВДЕ.

Критеријуми за избор три најуспешнија рада су оригиналност, иновативност, мера испуњења постављеног циља.

Организатор конкурса је ЈП Емисиона техника и везе и Авалски торањ.

Извор: Najstudent.com

 

Инстаграм

Конкуриши на праксу

Leave a comment