Имаш идеју за свој стартап, оформљен тим, желиш да учиш од искусних ментора? Пријавите се за СтартИН 2.0 и постани део друге генерације полазника престижног стартап програма у региону! Пријаве трају до 15. марта.

СтратИН 2020

Након што је прва генерација од 5 тимова успешно завршила своје иницијално стартап путовање, СтартИН је препознат као један од високо квалитетних програм за развој технолошких стартапова. То нам је дало снагу да наставимо даље са циљем да омогућимо подршку свима који желе да покрену свој бизнис, али и са друге стране допринесемо оживљавању стартап екосистема у Србији.

Наш програм намењем је амбициозним младим људима, студентима завршних година и мастер студија који имају идеју за свој први бизнис/стартап, али им је неопходна едукација, менторство и подршка кроз целокупан процес од представљања идеје до лансирања производа.

Главни бенефити програма:

  • Менторски приступ – инструктивне радионице са праћењем прогреса учесника програма
  • Умрежавање и учење од доменских експерата заснованог на “хандс он” принципу односно из личног искуства ментора предузетника
  • Добијање сертификата о завршеном програма

Циљ програма је да млади и будући предузетници кроз учење предузетничког процеса, препознавање предузетничких особина, развој и имплементацију критичког предузетничког размишљања добију прилику да изграде свој технолошки бизнис. Кроз тромесечни интентензивни рад стартап тимови имаће прилику да унапреде практична знања као што су вештине управљања иновацијама и методолошки развој бизниса од идеје до излазне стратегије.

Програм подржава различите бизнис моделе који су засновани на технолошким иновацијама, дигиталним производима/услугама као и блоцкцхаин технологијама, а тимови могу бити из различитих области као што су fintech, smart city & mobility, health-tech, tourism & hospitality, agro-tech, eco-tech…

Пријаве за СтартИН стартап програм су отворене до 15. марта, а све додатне информације заинтересовани тимови могу пронаћи ОВДЕ!

Извор: Najstudent.com

Leave a comment