Осму годину заредом Конгрес студената економије у организацији Групе за СПЕКОФ ће се одржати на Златибору, у периоду од 2. до 6. априла. У центру пажње јесте каријерни развој, по којима овогодишњи КОНСЕК носи назив “Крени путем успеха!”.

8. издање КОНСЕК-а: Крени путем успеха!

Циљ пројекта је окупљање преко 400 студената, еминентних говорника, предавача и панелиста, који ће током пет дана испуњеним предавањима и радионицама моћи да дискутују о каријерном развоју, искуствима лидера у одређеној сфери пословања, корацима који су потребни да њихова каријера крене путем успеха као и који је то први корак који је потребно учинити!

Поред формалног образовања студенти треба да поседују и вештине које ће их диференцирати у односу на конкуренцију и помоћи им да стечено знање на најбољи начин примене у пракси. Учесници ће имати прилику да кроз различита предавања и радионице тестирају и спознају вештине које ће им бити потребе на путу до успеха, које су то кључне особине које је потребно поседовати, какав начин комуникације је кључ за успех и колико је битно имати жељи за успехом у односу на чисто знање. Жеља организатора је да пробуде свест сваког учесника о значају наведених тема и да пруже подстрек за даље усавршавање и непрекидно стицање нових знања.

Делегати ће бити у прилици да чују предаваче које чине Вања Грбић, Бодин Булатовић, Бизлифе и многи други. Квалитет Конгреса су препознале компаније као што су Erste Bank, PWC i Winer Staditsche.

Важност овог пројекта потврђују и студенти из године у годину, с обзиром да се сваке године смањује време попуњавања расположивих места. То указује на изузетан значај овакве врсте усавршавања код студената, као и да студенти препознају прилике које КОНСЕК пружа за њихов лични и професионални развој.

За више информација о Конгресу студената економије можете посетити ФБ страницу  или инстаграм профил.

Leave a comment