Компанија CMC Group d.o.o. Београд, Ибарски пут бр. 11 (Тиквешка 26/1, Београд) се већ дуги низ година бави увозом, дистрибуцијом и монтажом материјала реномираних светских произвођача, за спољни водовод и канализацију, спринклер инсталације, третман воде, мерење система даљинским преносом података у системима водовода и канализације (више детаља можете погледати на wеб адресама: www.cmc-group.eu, www.cmc-group.si, www.cmc-group.rs).

Да ли те занима овај конкурс?

У наредном периоду се планира активније учествовање у пословима реконструкције и изградње унутрашњих инсталација у објектима високоградње, водопривредних објеката као што су изградња и реконструкција цевовода, резервоара, пумпних станица, филтер станица, система за третман питке и отпадних вода.

Планирани развој довео је до потребе за отварањем нових радних места за инжењера следећих квалификација:

 • Машински инжењер
  (дипломирани инжењер/мастер инжењер)
  Београд

Ми Вам нудимо:
Да кроз свој рад и посвећеност будете упознати са актуелним дешавањима на пројектима у нашој земљи на којима планирамо да учествујемо или смо већ присутни, пратите пројекте, активно учествујете у доношењу одлука и техничких решења у датим ситуацијама. Стручна предавања и посете сајмовима у земљи и иностранству које периодично практикујемо, свакако Вам могу дати веће самопоуздање и квалитет у предлагању и доношењу одлука, праћењу трендова на тржишту. Стабилна зарада као и стимулативни приступ кроз одговарајући бонус по успешно реализованом послу употпунили би ову нашу понуду ка Вама.

Очекујемо од Вас:
Активно учествовање у разради и решавању пројектних задатака, одабир и специфицирање материјала за исте, састављање понуда на пројектима на којима узимамо учешће те њихова реализација по евентуално потписаном уговору (управљање и реализација на самом градилишту).

Наравно, за шансу коју Вам пружамо у смислу стручног усавршавања, комуникације са пословним круговима, егзистенцијалну стабилност, очекујемо и приврженост, лојалност и здрав тимски дух јер сте управо због тога постали наш колега и сарадник.

Који су квалитети које ми тражимо од вас

 • Висока/виша стручна спрема,
 • Познавање енглеског језика,
 • Возачка дозвола Б категорије,
 • Рад на рачунару (познавање Microsoft Office paketa, AutoCAD-а),
 • Лиценца Инжењерске коморе Србије (330, 430) није неопходна али је предност,
 • Лиценца МУП-а за извођење система за гашење пожара – није неопходна, али је предност,
 • Специјалистичке лиценце нису неопходне али су предност,
 • Познавање рада у програму Microsoft Dynamic Navision-u i Revit-у је предност,
 • Искуство није обавезно али је предност.

Рок за конкурисање: 15.02.2020.

Извор: Infostud.com

Leave a comment