BIZKOD V5.0 је такмичење намењено свим студентима Високе техничке школе струковних студија у Суботици и студентима Економског факултета у Суботици.

BIZKOD V5.0

Смисли име тима и пријави се за једно од такмичења. Ако твој тим програмира или ако је твој тим супер у смишљању и разради бизнис идеје пријаву урадите ОВДЕ. Пријаву са биографијама чланова тима можеш послати до 1. марта. Такмичење почиње 28. марта у 8 часова и завршава се 29. марта 2020. године у поподневним сатима. Такмичење траје 24 сата, након краће паузе следе презентације пројеката пред жиријем.

Услови за учешће
Студија случаја за економисте ће обухватати бизнис и софтверски део, тако да је пожељно да тимови буду састављени од студената различитих усмерења. Идеално је да чланови тима буду са маркетинга, пословних информационих система, трговине, финансија и других усмерења на факултету.

Студија случаја за прогамере ће обухватати само софтверски део из области база података, wеб програмирања, рачунарских мрежа, вештачке интелигенције, развоја мобилних апликација и инфорамционих система.

Састави тим
Позови пријатеље и направите тим од 4 учесника. Право учешћа имају сви студенти Високе техничке школе струковних студија у Суботици и сви студенти Економског факултета у Суботици.

Пријави се
Пријава треба да садржи: име тима; биографије чланова тима; назначити уколико је тиму потребан лаптоп (ако немају свој); назначити уколико постоје неки посебни захтеви по питању исхране (нпр. алергије); и величине мајица које чланови тима носе. Пријаве су отворене на овом линку.

Учествуј и освоји награде
За дату тему уради пројекат најбоље што умеш. Тестирај своје знање, буди тимски играч и освоји награде!

Важни датуми
До 1. марта – пријава тимова
28. и 29. март – такмичење
29. март – такмичење – презентација пројеката пред жиријем, проглашење најбољих тимова.

Извор: Najstudent.com

Leave a comment