Студентско такмичење из управљања пројектима „Project Management Championship 2020” бити одржано 23. фебруара и 1. марта 2020. године у Београду. Пројекат је инициран од стране IPMA Young Crew-а, као огранка међународне асоцијације за управљање пројектима (International Project Management Association – IPMA), а у нашој земљи га спроводи Young Crew Србија, као саставни део Удружења за управљање пројектима Србије – IPMA Србија.

Студентско такмичење у управљању пројектима

Такмичење је намењено студентима свих факултета у Србији на којима се изучава предмет управљање пројектима, а победници националног такмичења ће имати прилику да представљају Србију на међународном такмичењу, које се одржава у јуну у Литванији.
Прву фазу такмичења чине пријаве, које су отворене у периоду од 15. децембра до 15. фебруара. Сви заинтересовани студенти, могу се пријавити индивидуално или у тимовима од по три или четири члана преко следећег
Формирани тимови 23. фебруара учествују у квалификационој рунди. Том приликом, тимови добијају сто питања, која треба да реше за сто минута и тиме себи обезбеде место у националном финалу.
Шест најбољих тимова из квалификационе рунде се пласира у национално финале, које се одржава 1. марта 2020. године. У овој фази, тимови решавају реалан пословни проблем из области управљања пројектима, а најбољи међу њима добија прилику да своје знање покаже од 5. до 7. јуна у интернационалном финалу у Литванији.
За више информација, можете посетити официјелни сајт.

 

Leave a comment