Савез студената Факултета организационих наука осму годину за редом организује пројекат Дани праксе. Пројекат ће се одржати 12, 20, 21. и 22. фебруара у просторијама ГО Врачар и хотела Metropol Palace, када ће студенти имати прилику да се информишу о праксама које нуде компаније на нашем тржишту и стекну искуства у својим областима интересовања.

Да ли те занимају Дани праксе?

Пројекат је намењен свим студентима који су радознали и увек вољни да напредују и остварују своје циљеве. Циљ пројекта је да студентима отвори многа врата за будуће каријере и припреми их за оно што их чека у блиској будућности и то у оквиру пет делова пројекта: сајам компанија, такмичарски део, „Спреман за дан(е)“, „Твојих 15 минута“ и панел дискусија.
Део пројекта под називом „Спреман за дан(е)“ биће организован првог дана пројекта, 12. фебруара у ГО Врачар, у оквиру којег ће студенти имати прилику да од предавача из области људских ресурса чују на који начин да се припреме за интервјуе, како да се понашају на интервјуу, како своју пословну биографију да подигну на виши ниво, али и још многе корисне информације које им могу помоћи при спремању за праксу или посао.
Панел дискусија на тему „Зашто да не одете из Србије?” биће одржана такође 12. фебруара у просторијама ГО Врачар. Тема се бави питањима просперитета и новим могућностима које постоје у држави и овим путем учесници ће имати прилику да сазнају зашто своју пословну каријеру треба да развијају на територији Србије и које предности им нуди посао у нашој држави у односу на друге.
Сајам компанија одржаће се 20. и 21. фебруара у хотелу Metropol Palace. Студенти ће моћи да се упознају са радом компанија, пословима и праксама које они нуде, као и да се информишу о потребним знањима и вештинама за запослење. У току ова два дана на сајму компанија представиће се велики број компанија које годинама успешно послују на нашим просторима.
У оквиру дела пројекта под називом „Твојих 15 минута”, који ће се одржати 20. фебруара у хотелу Metropol Palace, студенти ће имати могућност да у реалном окружењу искусе како изгледа интервју за посао и са каквим се питањима током тог процеса могу сусрести. Овом приликом ће добити и повратне информације од стране представника компанија како би увидели своје предности и недостатке и на тај начин унапредили свој наступ током интервјуа.
За студенте који желе да провере своје знање и вештине, намењен је такмичарски део, који им пружа могућност да путем радионица и решавања студије случаја освоје праксу у некој од истакнутих компанија. Задавање студије случаја одржаће се 20. фебруара у хотелу Metropol Palace , радионице ће се одржати 21. фебруара такође у хотелу Metropol Palace, док ће се презентација решења одржати 22. фебруара у просторијама ГО Врачар.
Пријаве за „Спреман за дан(е)“ и Панел дискусију биће отворене од 6. до 9. фебруара, док ће за „Твојих 15 минута” и такмичарски део бити од 6. до 13. фебруара. Више информација о пројекту можете пронаћи на званичном сајту организације, Facebook страници, LinkedIn страници и Инстаграм профилу. Свим студентима су отворена врата и зато не пропустите прилику да научите нешто ново и да захваљујући Данима праксе направите још један од значајних корака са успешној каријери!

Leave a comment