У сусрет најочекиванијој вечери у свету филма, додели награде Оскар, у биоскопу Arena Cineplex од 3. до 9. фебруара биће приказани неки од филмова са највише номинација за ову престижну награду. Сваке вечери од 19 часова биће приказан по један филм а посетиоци биоскопа уживаће и у гламурозном отварању Оскар ревије.

Оскар ревија у Areni Cineplex

Ревију отвара филм Квентина Тарантина „Било једном…у Холивуду“ који је номинован у чак 10 категорија, а публика ће тада имати прилику да прошета црвеним тепихом уз шампањац, фотографише се са статуетом Оскара и покаже свој холивудски стајлинг. Обезбедите своје улазнице на време и уживајте у једној од најсвечанијих вечери у вашем биоскопу!

Током Оскар ревије, у биоскопу Arena Cineplex биће приказани филмови који су одушевили публику у претходној као и на самом почетку 2020. године. Дан након отварања, 4. фебруара у склопу Ревије биће приказан филм Грете Гервиг „Мале жене“ који је номинован за Оскара у 6 категорија, 5. фебруара на програму ће бити филм „Ле Ман ’66: Славна 24 сата (Ford v Ferrari)“, са 4 номинације, у четвртак, 6. фебруара публика ће погледати филм „Оне су бомбе“, номинован у 3 категорије, 7. фебруара, први пут у Arena Cineplex, биће приказан филм „Паразит“, номинован у 6 категорија, 8. фебруара филм „1917“ са чак 10 номинација и последњег дана Оскар ревије и дан уочи доделе, 9. фебруара, филм који је освојио публику широм света, номинован у 11 категорија, „Џокер“.

Улазнице су у продаји!

 

Leave a comment