За само пет дана, у суботу, 1. фебруара у 18 сати почиње пето по реду урбано цноуборд и ски такмичење City Jam. Најсвежији трикови, вратоломије које смеју да изведу само они најхрабрији, рејл дугачак 17 метара, забаван, али и захтеван и узбуђење које тресе публику, видеће се на платоу Спенса –највећој ски и сноуборд стази направљеној на просторима Војводине.

Maestralni сноуборд трикови

У Нови Сад долазе најистакнутији скијаши и бордери из источне Европе и региона, а ко буде понео титулу “најбољег” одлази на такмичење у Ријеку где се бори за засебну награду у “overall” категорији за најбољег на Балкану, а организује га Carnival Snowboard Session који сарађује са Avalanche Risk CITY JAM-ом од оснивања.

Занимљиво је то што и прошлогодишњи победник “overall” такмичења Словенац Nejc Ferjan, долази поново у српску Атину и наоштрио се да још једном освоји титулу.

Уколико желите да будете део овог једнинственог снежног спектакла, у суботу, у 17 сати почињу квалификцаије, у 18 је церемонија отварања док ћемо у 20 сати сазнати име оног који се пење на трон. Ди-џеј Rasheed  довешће атмосферу до усијања.

Организатор овог зимског забавно-спортског догађаја Avalanche Risk CITY JAM је Удружење „Фришка гора“, уз подршку ОПЕНС-а (Нови Сад европска престоница младих), Смокинг-а, СПЕНС-а и других партнера.

Више информација можете пронаћи на сајту.

 

 

Leave a comment