Чајанка и дружење за другарице, маме, ћерке, сестре… поводом филма “Мале жене” биће одржано у четвртак, 23. јануара, са почетком у 19h у биоскопу Арена Cineplex!

Погледај филм и уживај у дружењу и чајанки!

Овај специјалан догађај доноси нам повратак у стара времена, када ће сваки посетилац моћи да ужива уз чај и колачиће са порукама неких од најзначајнијих жена света као и радионицу израде обележивача за књиге. Радионица почиње у 19 часова а новосадска премијера филма “Мале жене” заказана је за 20 часова. Улазнице су у продаји.

Прича о четири младе жене, које се боре за сопствени животни пут, базирана на истоименом роману и класику, је вечна и безвременска. Четири сестре Мег, Џо, Ејми И Бет Марч упознајемо још као девојчице и тинејџерке које су у најосетљивијим годинама остале да живе саме с мајком Марме, моралним стубом породице, док је њихов отац отишао да да свој допринос америчком Грађанском рату. Вредности које су у њих усађене у том периоду, па и раније, пратиће их целог живота, док ће свака од њих покушати да пронађе наћи своје место под сунцем.

Трејлер филма.

Видимо се на чајанци у Арени Cineplex!

Leave a comment