Познат је цео програм и већ је подељено преко осам хиљада бесплатних улазница за ОПЕНС поклон концерт, који ће бити одржан 14. децембра у великој дворани СПЕНС-а у Новом Саду. Европска концертна атракција и глобално најуспешнији бенд са Балкана, Дубиоза колектив, предводиће програм ОПЕНС журке, чиме ће уз огроман набој позитивне енергије бити прослављена година младих у Новом Саду! Уз Дубиозу наступиће и британски продуцентски двојац One Bit, који у Нови Сад доносе своје енергичне хитове, My Way sa Noah Cyrus i Between You and Me sa Louis.

Дубиоза колектив

На концерту организованом у име прославе године титуле Омладинске престонице Европе до раних јутарњих сати атмосферу ће довести до усијања и једна од најактуелнијих поп певачица домаће сцене, Бојана Вунтуришевић и хитмејкерка златног додира Сара Јо, те београдски двојац Divolly & Markward као и новосадски roots-reggae heroji KILLO KILLO банда.

One Bit, Noah Cyrus – My Way

Нови Сад је у 2019. годину ушао са 365 дана за нове прилике и могућности за енергију младих, креативност и иновације које се пре свега виде кроз културни, политички, економски, друштвени живот Новог Сада и бројне омладинске програме.

Током 2019. године ОПЕНС је постао синоним за отворена врата кроз која су трансфер енергије, знања, искуства, информација, ојачали капацитете младих људи. Захваљујући титули Омладинске престонице Европе, велики број организација посвећених младим људима је реализовао значајан број пројеката, уз подршку волонтера и, на првом месту, Новосађана свих узраста, без чије добре енергије ни један догађај не би имао смисла. Велика зимска ОПЕНС журка биће одржана управо у жељи да велики број покренутих пројеката постане и остане новосадска традиција.

Дубиоза колектив

Прослава ће, као и све активности ОПЕНС-а, бити бесплатна за све Новосађане, уз обавезну претходну регистрацију на ОПЕНС сајту. С обзиром на то да је већ осам хиљада улазница за журку већ подељено, позивају се сви заинтересовани да се због ограничених капацитета пријаве што пре и обезбеде своје улазнице за журку сезоне! 

Ми смо отворили врата. Сада си ти на реду.

 

Leave a comment