Enrico Sangiuliano, ONYVAA, Илија Ђоковић и Coeus покренуће у петак, 6. децембра dance floor на Спенсу, те утврдити вечну “зелену” љубав међу рејверима. Биће ово јединствена прилика да се хиљаде пасионираних посетилаца припреми за предстојећу новогодишњу журку.

Green Love festival 2

Уколико сте у последњих неколико година, у било које време, упловили у свет рејва или га на било који начин дотакли, нисте могли не приметити Италијана који је својом уметношћу залудео цео свет. Enrico Sangiuliano, кренуо је од своје Италије која је била његово музичко игралиште, да би убрзо доспео на врх светских топ листа. Његови експлозивни наступи узбуркали су рејвере широм планете, што ће засигурно бити случај и у Новом Саду за три дана.

Enrico Sangiuliano

За врхунску журку побринуће се и калифорнијска краљица рејва ONYVAA уз коју ће публика ђускати до раних јутарњих сати. Уз њу, наступиће и домаћи ди џејеви Илија Ђоковић и Coeus који ће направити журку за памћење.

ONYVAA
Још мало улазница је остало зато похитајте по своју! Пронађите их на GIGSTIX продајним местима. Цена карте износи 1590 динара.

АЛИ ТО НИЈЕ СВЕ!
Green Love фестивал 2019. годину неће заокружити овом журком. Као и сваке године, чека нас спектакл у новогодишњој ноћи са врхунским ди џејевима зато нас пратите и ускоро сазнајте како ће изгледати улазак у 2020 – ту.
Green Love фестивал може се дефинитивно похвалити журкама о којима се дуго после прича и тако је већ 10 година. Верни рејвери имаће прилику да окусе “зелену” чаролију и у 2020 – ој, још лепшу, бољу и зеленију.

 

 

 

Leave a comment