Ове среде одиграће се пети квиз у циклусу музичког квиза. Екипе ће у зависности од позиције на крају квиза освајати поене који ће им значити у коначној борби за награде. О поенима које осваја свака позиција се можете боље информисати у рубрици бодовање, на нашем сајту. Најбоље три екипе након 6 одиграних квизова освојиће вредне награде.

Велики музички квиз

Ако сте љубитељ музике ово је прави квиз за вас. Квиз је подељен на 11 области а то су: класика и опера, домаћи рок, реп, народна музика, област вечери 1, страни поп, музички каладонт, област вечери 2, домаћи поп, страни рок и турбо фолк. НАПОМЕНА: Једини релевантан извор за називе песама је сајт DISCOGS.COM.

Једну екипу може чинити максимално 5 чланова. Питања иду на видео-биму, екипе имају испред себе формулар који попуњавају. На полувремену се папири скупљају, следе одговори, прегледају се формулари, након тога следи табела. Исти поступак се понавља на крају другог полувремена. Све је више него опуштено и релативно анонимно, тако да бламирања нема 🙂 На области коју најбоље познајете можете искористити џокера који вам дуплира поене И користи се само једном у току квиза.

За најбоље екипе су обезбеђене вредне награде и то су:

  • III место-Тура пића+ ваучер за игре у Old London Пуб
  • II место-Улазнице за Музеј Илузија Београд + 5 чоколадних мафина у Милини слаткиши
  • I место-Књиге Лагуна издаваштва+ медаље+цех на рачун куће.

Можете се пријавити на 069/1000-600 или поруком у инбоx, уз контакт телефон капитена и назив екипе. Почињемо тачно у 20 часова, адреса је паб Клопа и Пиво (Булевар краља Александра 210). Добра забава је загарантована.

Среда, 27. новембар 2019. у 20:00 – 23:00
Булевар Краља Александра 210, Београд

Чекамо вас!

Извор: Фејсбук

Leave a comment