“ЛОКОМОТИВА 2019”: Спортске радионице за младе са лакшим сметњама у интелектуалном развоју

Можда те занимају ове радионице?

У оквиру програма “Локомотива – локална омладинска иницијатива” до краја новембра месеца биће организоване четири бесплатне радионице под називом “Спортом ћу те, спортом ћеш ме” намењене младима са лакшим сметњама у интелектуалном развоју. Неформална група „Спортмотива“ припремила је низ активности које за циљ имају јачање и унапређивање телесног статуса и здравља, употпуњене неограниченим количинама забаве и разоноде.
Програм је намењен младима узраста од 10 до 25 година, а водиће га мастер професорка физичког васпитања и спорта Снежана Стевић, дипломирани професор физичког васпитања и спорта Стефан Стојковић и 21-једногодишњи аутистични младић Груја Станичков. Радионице ће се реализовати у четири термина – 20, 22, 27. и 29. новембра, са почетком у 10 часова у Карате сали СПЕНС-а (службени улаз број 3).

Због специфичности програма, група је ограничена на 15 учесника и учесница па је пријава обавезна. Сви заинтересовани могу да се јаве на број телефона: 065 541 4516 (Снежана Стевић), позивом на број, путем вибера-а или whats app-a. – Патике, мајице и тренерке у ранчеве, наоружајте се добрим расположењем и дођите да кроз игру заједно уживамо у свим благодетима спорта и физичких активности – поручују из “Спортмотиве”.
Пројекат “ЛОКОМОТИВА – локална омладинска иницијатива” у 2019. години спроводе удружења “HMM…”, “BalkanIDEA Novi Sad” i CEKRO уз подршку програма ОПЕНС 2019 – Омладинска престоница Европе Нови Сад, који се суфинансира средствима Града Новог Сада, Покрајинског секретаријата за спорт и омладину АП Војводине и Министарства културе и информисања, као и Градске управе за спорт и омладину – Канцеларија за младе, у оквиру реализације Локалног акционог плана политике за младе Града Новог Сада за 2019. годину.
Додатне информације могу се добити путем мејла lokomotivans@gmail.com или телефоном на бројеве 065 9940 814 (Душица) и 065 541 4516 (Снежана).

Leave a comment