Упознајте осам новосадских стартапа на Demo Day-у пре-акцелераторског програма Пример
Demo Day пре-акцелераторског програма Пример Primer by InnoEnergy, ће се одржати 13. новембра од 18 часова у Стартит Центру у Новом Саду.

АЛЕКСАНДАР АРНАУТ – 6. НОВЕМБАР, 2019.

Упознај нове стартапове – можда добијеш сјајну идеју и искуство!

У среду, 13. новембра, са почетком од 18 часова стартапи који су били део пре-акцелераторског програма Primer by InnoEnergy, ће представити своја решења пред инвеститорима, успешним предузетницима и публиком.

Осам стартапа који су прошли кроз програм ће pitch-овати у форми од четири минута са додатних три за питања жирија, у којем ће између осталих бити и представник InnoEnergy-а. Догађај ће у исто време бити прилика за умрежавање са инвеститорима, стартапима и осталим релевантним индустријским актерима.

Demo Day ће обележити крај Primer by InnoEnergy пре-акцелераторског програма за стартапе у раној фази који се одржава у Стартит Центру Нови Сад од 04. до 13. новембра у склопу партнерства Стартита и компаније InnoEnergy, која је део Европског института за иновације и технологију (ЕИТ).

Циљ овог програма је упознавање тимова са алатима и методама које ће им помагати у даљем развоју. Тимови су током радионица уз помоћ предавача и гостујућих ментора имали задатак да припреме пет докумената: Letter of intentLean canvasgo to market strategiju, competitive landscape анализу и мапу пута њиховог развоја у наредних годину дана.

Пријаве
Demo Day ће се одржати наредне среде у новосадском Стартит Центру (Мирослава Антића 2). Догађај је отворен за јавност уз обавезну пријаву путем форме која се налази на овом линку.

Leave a comment