Да бисмо уопште причали о томе чему су млади наклоњени, прво смо морали да истражимо трендове у друштву, култури, образовању и слободном времену међу младима данас и онда да најинспиративније људе ставимо за исти сто.

Владимир Величковић ОПЕНС2019

За столом су:

Дуња Јованић – инфлуенсерка, модна блогерка и yоутубе волгерка и једна од пионирки занимања „модерног доба“. Њено име и презиме, а посебно акроним на друштвеним мрежама, знају готово све младе генереције које на инстаграму проводе своје сате, дане а понеки и живот.

Душко Крстић – сертификовани омладински радник, тренер и ментор. Оснивач, активиста и волонтер Центра за грађанско деловање и Фондације за младе Обреновца. Уредник портала за младе YOUTH.RS.

Др Далибор Петровић – Ванредни професор социологије на Универзитету у Београду, посебно се занима и изучава област социологије електронских комуникација са фокусом на друштвеним последицама употребе интернета.

Локација је Arena cineplex, датум је 30. октобар а у питању је панел у оквиру Конференције Млади, иновације и трендови коју ОПЕНС организује у партнерству са ЦЕНТРОМ ЗА ОМЛАДИНСКИ РАД.

За какве садржаје су млади данас заинтересовани? Какве навике имају и где их стичу? Како проводе своје слободно време? Која су њихова интересовања данас, и да ли их имају? Како заинтересовати младе за одређене садржаје? Кога млади данас највише прате и слушају? Ко су им ауторитети, узори и идоли данас? Како се у Србији спроводи омладински рад а како рад са младима у 2019. години?

На панелу ћемо причати о томе ко су нови млади који утичу на своје вршњаке и на који начин.

Карте се преузимају на благајни биоскопа Арена од 22.10. у 10h до 29.10. до 17h. Једна особа може да преузме максимум 2 карте на своје име. Карте није могуће унапред резервисати.

30. октобар
17:30-19:30h
Биоскоп Арена

Извор:OPENS 2019

Leave a comment