Светски омладински талас позива све заинтересоване да се пријаве за организациони тим највећег студентског фестивала у југоисточној Европи. Четрнаеста Међународна студентска недеља у Београду ће се одржати 2020. године, а за њену организацију и припрему, потребни су чланови следећих подтимова:

  • Дизајн
  • ЕДУ
  • ХР
  • ЕВЕНТ
  • ФР
  • ИТ
  • ИНТЦОМ
  • ПР

Више информације о начину пријаве можете пронаћи ОВДЕ.

Уколико те занима овај фестивал пријави се!

Дизајн је тим који пружа снажну уметничку црту читавом фестивалу, па су за њега пожељни кандидати који желе да изразе своју креативност на више начина: кроз креирање визуелног идентитета фестивала, пружања доприноса у организацији фестивалских активности и спровођењу нових, иновативних идеја у циљу наглашавања уметничке димензије ИСWиБ-а.

ЕДУ је тим одговоран за креирање едукативног дела фестивала који се састоји из радионица, конференција и обука. Пожељни су кандидати који већ имају идеје о томе шта би требало да буде тема наредне Међународне студентске недеље у Београду, и који су то људи из земље и региона који би је најверније дочарали учесницима.

Пожељни профил кандидата за ХР тим је особа вољна да унапређује комуникацију и креира забаван и едукативан садржај за сам организациони тим. Ово подразумева организацију и осмишљавање продуктивних тим билдинга и дружења, а поред овог, највећи део задужења се односи на селекцију и координацију групом волонтера који се организацији фестивала придружују непосредно пред сам фестивал.

ЕВЕНТ је тим који се бави организацијом забавног дела фестивала по коме је ИСWиБ познат широм света. Будући чланови овог тима ће учествовати у креирању тематских вечери и њихове целокупне организације. Пожељне су особе са иновативним идејама и добром енергијом која се традиционално манифестује сваке године током, али и пре самог фестивала.

ФР тим је задужен за прибављање спонзорстава, па су за овај тим пожељне особе спремне да истражују све могућности за различите видове партнерства. Предност имају кандидати који поседују искуство у писању пројеката.

ИТ тим тражи љубитеље света информационих технологија који желе да раде на одржавању и унапређивању сајта фестивала, као и пружању целокупне подршке остатку тима у проблемима повезаним са овом облашћу.

INTCOM (International Communication) је тим задужен за међународну комуникацију која подразумева селекцију учесника фестивала и одржавање комуникације са њима током читавог предфестивалског и фестивалског периода. Чланови овог тима су у највећој мери повезани са иностраним али и домаћим учесницима који нам годинама пристужу из целог света.

ПР тим захтева спремност на вођење налога на друштвеним мрежама фестивала на свакодневном нивоу, као и одржавање комуникације са медијима и партнерима током читаве године. Пожељни су комуникативни и креативни кандидати склони писању, особе које занимају друштвене мреже и које су спремне да ИСWиБ представљају јавности кроз различите канале комуникације.

Пријаве су отворене до 15. октобра.

Међународна студентска недеља у Београду је фестивал едукативно-забавног карактера који се одржава од 2006. године. Традиционално се одржава у јулу месецу када учесници из целог света пристижу у Београд чинећи га правом студентском престоницом света. Фестивал се реализује као најзначајнији и највећи пројекат непрофитног студентског удружења Светски омладински талас.

 

Leave a comment