Савез студената Факултета организационих наука, под покровитељством Факултета организационих наука и компаније МТС – Телеком Србија, девети пут по реду организује Конференцију студената организационих наука. Конференција се, традиционално, одржава на Златибору, у студентском одмаралишту „Ратко Митровић”, у периоду од 24. до 28. октобра.

Фотографија: Марија Ердељи

Ниси на интеренту, не постојиш?

Циљ Конференције је да кроз низ предавања, панел дискусија и радионица омогући делегатима стицање знања из области менаџмента и информационих технологија као и стицање нових вештина и познанстава. Кроз тему „Ниси на интернету, не постојиш?” у центар пажње се ставља интеракција појединца и његове каријере са интернетом. Њен задатак је да учесницима пружи искуства, идеје и практичне савете стручњака из многобројних сфера пословања уско везаних за интернет. Делегати ће имати прилику да активно учествују на 9 предавања, 3 радионице и панел дискусији, и кроз стечена знања сагледају будућност из дигиталног угла.
На који начин изградити бренд на друштвеним мрежама? Колико је заштита података заправо значајна? Која су то занимања проистекла из свакодневног контакта са интернетом и како доћи до првог посла путем њега? Ово су само неке од тема које ће обележити овогодишњу Конференцију студената организационих наука.
Пријаве трају од 5. до 10. октобра на сајту ssfon.rs. Све актуелности везане за Конференцију можете испратити на Фејсбук страници Конференција студената организационих наука и Инстаграм профилу kson__.
Пријави се и откриј можемо ли данас заиста постојати уколико се не налазимо на мрежи!

Leave a comment