Након незаборавне августовске журке која је одушевила 4000 посетилаца, Green Love фестивал наставља у истом ритму! У години када обележавају велики јубилеј, организатори су се побринули да верни рејвери уживају у још једној вансеријској октобарској зурци.

Green Love фестивал

Наредне седмице, 11. и 12. октобра, у добро познатом амбијенту, на Спенсу, Green Love фестивал угостиће јединствену и енергичну даму из Украјине, препознатљиву по мрачном ундергроунд техно звуку, Марику Россу. Талентована Марика Росса једна је од најпрепознатљивијих источноевропских ди џејева и заузима важно место у развоју техно сцене те тако мења историју своје земље. У петак, 11. октобра први пут це ђускати са Новосађанима и засигурно направити спектакл за памћење.

Те исте вечери, за врхунску журку побринуће се добро познати Zlatnichi i Goya који својим сетовима остављају без даха публику на свим меридијанима и чија музика је уврштена на светске топ листе. Уз њих наступиће и новоформирани дуо Linear Disruption, који чине Тамара Максимовић и Анђела Томашевић. Публика их је слушала на прошлогодишњем Green Air-у, а сада ће први пут наступати на Спенсу.

Али то није све! Још једна дама увеличаће октобарску журку. Право са америчких и европских фестивала, у наш град поново долази Ребеках. У својој каријери дугој 20 година, Ребеках се етаблирала као једна од водећих на ди џеј сцени. На њен рад утицали су бројни познати музичари као што су Dave Clarke, Derrick Carter, Richie Hawtin, а чињеница да је она у рангу легенда оволиких размера говори не само о њеном таленту већ и о позицији коју заузима у свету музике. Магична Ребеках наступиће 12. октобра.

Зелену љубав овога пута ширице и врхунски ди џеј Лаг као и Владимир Аћић чије вештине и квалитетан звук нашу електронску сцену подижу на светски ниво.

Подсећамо вас да самоодговорност, правилан став и жеља за добрим проводом, уводи вас на један од најпопуларнијих фестивала у региону. Организатори једног од највећих домаћих фестивала електронске музике одлучили су да особама млађим од 18 година не дозволе улазак на фестивал.

Брзо потражите своје улазице преко Gigs Tix продајне мреже и будите сведоци још једног незаборавног спектакла. Дводневна улазница износи 1990, док појединачне коштају 1290 динара.

Ђускајте са нама, чекамо вас!

 

 

Leave a comment