Крај лета увек значи и незаобилазне летње попусте, акције и распродаје. Не може се проћи Булеваром краља Александра и Кнез Михаиловом, а да не застанемо да видимо шта је на 50% или 70% попуста. Веома често нам нешто не треба, али када је на снижењу па и скоро џабе, још ваш број  –  штета би била да не купите. Познато, зар не?

Да ли нам је стварно увек потребно све што купимо?

Са друге стране, имамо и одређени месечни буџетски приход тако да не можемо купити све што нам треба и све што желимо. Шта да радите? Да ли да купујемо оно што нам је првенствено лепо или практично? Да ли да купујемо оно што нам се највише свиђа или оно што нам највише треба? Како да се зауставимо са куповином, а да будемо задовољни?

Саветујем да излоге редовно и обавезно разгледате, да често пратите акције и да свраћате у бутике, да комбинујете најпре, па затим да пазарите. Будите мудри, како дугорочно да уштедите а да је довољно да будете задовољни. Истовремено немојте исхитрено да одлучујете, већ  више пута пробајте и комбинујте, размишљајте о комбинацијама и задовољство ће бити веће као да сте сваки пут и пазарили.

Свакако искористите акције! Немојте робовати тренду и бренду, будите верни свом стилу и купите све што ће вас обрадовати, а да ваш буџет неће угрозити. Нека иде живот, ви уживајте и купујте са радошћу!

 

Сузана Марјановић

Фотографија: Марија Ердељи

Leave a comment