ОПЕНС ДИСТРИКТ – ОМЛАДИНСКИ КАМП
23 Ауг/2019
“ОПЕНС дистрикт” је петанестодневни догађај у Новом Саду који организујемо у част уличне уметности и иноватиних акционих спортова.
Током ових 15 дана ОПЕНС ће угостити графитере из региона али и FISE лиценциран шов иновативних акционих спортова као и врхунске спортисте дисциплина БМX, скејт, скутер и ролери. Једна од главних активности “ОПЕНС дистрикта” је међународни омладински камп који ће се одржати 05-16.09.2019. “ОПЕНС дистрикт – омладински камп”.

ОПЕНС 2019

Тема омладинског кампа прати тему “ОПЕНС дистрикта” тако да ће учесници кампа имати прилику да науче како да креирају ДЈ мискеве и цртају графите. Радионице ће држати новосадски street art уметници.

Али камп неће бити само рад, рад и рад! Учесници кампа ће имати прилику да истраже град, проведу слободно време на градској плаза Штранд, припреме журку за младе из месне заједнице у којој ће се камп одржати и уживају у FISE šou.

Пријаве су отворене за младе из градова партнерских организација ОПЕНСа: Панчево, Зајечар, Ужице, Крагујевац и Ниш. Пријављени учесници пролазе процес селекције према мотивацији коју уносе у пријавни формулар, а ОПЕНС 01.09. јавља директно учесницима резултате. Поред учесника из Србије на кампу ће учествовати и млади из бивших и будућих Омладинских престоница Европе (EYC). Максималан број учесника на кампу из једног града је 2.

Техничке информације:
Датум: 05-16.09.2019. (05. Дан доласка, 06-15. Радни дани, 16. Дан одласка)
Место: Нови Сад, смештај The Tesla Art Hostel, рад у месној заједници „Омладински покрет“
Број учесника: 2 учесника по граду, односно организацији која шаље (укупно 22 учесника)
Трошкови које сноси ОПЕНС: храна, смештај, локални превоз током радних дана кампа и материјал за рад на радионицама

Путни трошкови: учесници кампа сами себи обезбеђују путне трошкове
Линк за регистрацију учесника можете наћи ОВДЕ
Рок за пријаву учесника: 30. август
Рок за селекцију учесника: 01.09.2019.
Контакт: aleksandra@opens2019.rs.

Leave a comment