Atlantic Grupa, једна од водећих регионалних компанија, прима нове дипломиране студенте у оквиру Atlantic Graduate Trainee програма, који ће током годину дана имати прилику да стекну драгоцено искуство и успоставе важне пословне контакте.

Tрaжи се нова генерација полазника

Сваке године одабрани учесници програма пролазе кроз бројне секторе компаније и уз врхунски менторски рад упознају реалне пословне процесе и, што није занемариво, стичу увид које области их највише занимају за развој каријере.

За све оне који су спремни за прве кораке у пословним водама, Atlantic Graduate Trainee програм нуди океан прилика за раст и развој. Учешће у програму је прилика за младе да започну каријеру као пуноправни чланови Атлантиковог тима, са свим одговорностима и могућностима које систем нуди. За пријаву се охрабрују професионалци из свих области, јер ће фокус бити пре свега на потрази за радозналошћу.

“Врхунски професионалци и иноватори истичу се по томе што су способни да поставе тешка, кључна питања и извуку најбоље од својих колега у проналажењу решења. За Atlantic Graduate Trainee програм тражимо баш такве – најпре знатижељне људе.” – објашњавају из Atlantic Групе.

Конкурс је отворен до 15. септембра, а пријавити се и сазнати више о свему можете овде.

 

Leave a comment