Биоскоп Cineplexx Promenada обрадоваће своју публику у уторак, 27. августа, када ће цена за све филмове износити 200 динара*! Карте су у продаји! Због великог интересовања, карте није могуће резервисати него је омогућена искључиво физичка продаја на благајнама Cineplexx Promenada.

Спреми се за супер уторак!

* На фантастичну цену од 200 динара, вршиће се доплата само за филмове у МX4Д формату.
Уживање уз тренутно најактуелније филмове, расхлађене биоскопске сале и најбољи могући квалитет слике и звука, заштитни су знак биоскопа Cineplexx, који ће 27. августа наградити своје верне посетиоце супер ценом улазница!
На великом платну биоскопа Cineplexx Promenada продефиловаће највеће звезде Холивуда данашњице – Бред Пит и Леонардо Ди Каприо у филму ,,Било једном…у Холивуду“, деветом филму прослављеног и Оскаром награђеног редитеља Квентина Тарантина. Џејсон Стетам и Двејн Џонсон у најпродаванијој филмској франшизи икада, ,,Паклене улице: Хобс и Шо“ приковаће вас за седишта у вратоломијама и акцији у правом смислу те речи. ,,Краљице злочина“, женска акција с Мелисом Мекарти у улози главне мафијашице Кети, показаће нам како је то када две жене преузму посао од својих мужева који су смештени у затвор.
Дизнијева играна верзија класика ,,Краљ лавова“ опчинила је преко 200.000 гледалаца у Србији. Не пропустите прилику да сазнате зашто је ово један од најбољих филмова ове године. Завирите у Симбин свет љубави, лепоте али и издаје и коначног крунисања. За оне који су Симбу пратили давне 1994. ту је титлована, а оне млађе који се први пут упознају са њим, синхронизована верзија. Видео игра „Ангрy Бирдс“ глобални је феномен који је залудео свет, а сада је добила још један филмски наставак под називом ,,Ангрy Бирдс Филм 2“. Птице и прасићи удружују се како би победили трећу заједничку опасност која прети њиховим острвима. Када заједничким снагама крену у поход њихов авантуристички дух и изразито хумористичан стил освојиће све генерације гледалаца. И ово остварење очекује вас у титлованој и синхронизованој верзији.

Целокупан репертоар погледајте на линку.
Карте за Супер уторак у биоскопу Cineplexx Promenada су у продаји на благајни биоскопа и онлине за чланове Cineplexx бонус клуба.

Leave a comment