Одевне комбинације за сва времена

Да ли твој стил одише чистотом и свежином, издваја га префињен укус и социстициран ефекат? Или волиш доста детаља и атрактивне боје и дезене? У сваком случају постоје топ одевне комбинације које сви треба да имамо за сваку прилику. 

Бела кошуља увек ин

Дакле, кренимо од незаобилазне беле кошуље. Она је савршено једноставна и једноставно савршена. Одише елеганцијом, софистицираношћу и отменошћу. Увек  можете додати мараму око врата која ће разбити монотонију и додати на атрактивности или се можете определити за брош који ће вам дати посебну ноту аутентичног стила. Можете је комбиновати и уз елеганте панталоне, сукњу и будите сигурни да  не можете промашити. С друге стране, можете бити и у опуштеној џинс варијанти и носити је уз фармерице – такође, нема  промашаја. Дакле, једноставна и квалитетна бела кошуља је неопходна у вашем ормару. Требаће вам увек и никад неће изаћи из моде. Зато не жалите новац када бирате овај комад одеће који ће вам трајати годинама. Можете бирати детаље, да ли кошуља има чипку, специфичну крагну или рукаве, дугмиће – на вама је избор, али са њом не можете погрешити у било којој прилици. Тако да – набавите једну дугих, једну кратких рукава и  будите традиционално модерни. 🙂

 

Мала црна хаљина за сваку прилику

Друга ствар која вам је неопходна у ормару је мала црна хаљина. Она не мора бити посебно кратка а ни посебно дуга, најбоља дужина је до колена и ви је можете имати спремну за сваку прилику. Уколико желите да будете сведени, а елегантни – она је ту. Уколико желите да будете атрактивни додајте накит и обогатите колоритом вашу малу свечану хаљину. Уколико немате времена или не желите да размишљате сваки пут шта ћете обући – мала црна хаљина је спас без ризика да ћете промашити у избору.

 

Џинс

Фармерице су незаобилазни део гардеробе, било да су узане потпуно, звонцаре, бледе, тамне, исцепане, било да сте кренули у парк, на журку или на посао можете их уклопити и за екстра елегантну и за потпуно необавезну спортску варијанту. За квалитетан џинс немојте жалити новац – јер су вам удобне фармерице које ће дуго трајати неопходне. Можете их обућу уз белу памучну мајицу и изгледати потпуно секси а можете их комбиновати уз штикле и такође изгледати и елегантно и пословно. Зависно од конституције вашег тела, ви најбоље знати који модел фармерица вам најбоље стоји па сходно могућностима и жељи бирајте!

 

Сем неопходна три топ комада одеће, остале крпице можете бирати по вашој тренутној жељи. Неки комади гардеробе никада не излазе из моде, оно што је традиционално и квалитетно има своју вредност, само се сходно тренду комбинује на овај или онај начин.  Изабери белу кошуљу, добар џинс и малу црну хаљину и буди сигурна да си увек у тренду. Са осталим комбинацијама одеће се можеш играти али овај трио је мода која не пролази. 

 

Сузана Марјановић

Фотографије: Марија Ердељи

 

 

 

 

 

 

Leave a comment