Спортско удружење СОФА вас обавештава да и ове године млади имају прилику да уживају у сунчаним данима и проведу их у природи, дружећи се и уз то чинећи нешто добро за себе.

СОФАДА 2019

Идеја је да млади могу да се баве спортом бесплатно. Активности на Ади Циганлији код Веслачког клуба Београдски универзитет почињу 15. јула и трају до 15. септембра.

Све што је потребно је да направите свој профил на сајту www.sofa.rs, пронађете у календару активности или спорт који вам највише прија, и дођете! Активности које ће се одиграти на Ади су одбојка на песку, јога, теретана, бадминтон, Total Body Workout (TBW) и тренинг кондиционе припреме. Такође, ту су и бицикли и ролери које можете бесплатно изнајмити.

Детаљније информације о појединачним спортовима, као и распоред активности, налазе се на сајту sofa.rs.

Поред СОФАДЕ, ту су и редовне активности које се одржавају током читаве године, на Заводу за спорт и медицину спорта и на СЦ ,,11. Април’’.

СОФА је непрофитно спортско удружење студентских и омладинских физичких активности. Мисија удружења је да се промовише волонтеризам и активизам, здрав начин живота, спортски дух и тимски дух.

Извор: Портал Млади

Leave a comment