У новембру 2019. године на Универзитету у Бањој Луци одржаће се 12. мултидисциплинарна научно-стручна конференција Студенти у сусрет науци – StES 2019 са међународним учешћем, нова прилика за представљање научно-стручних достигнућа студената широм света.

Посети конференцију!

Скуп ће се одржати у Бањој Луци од 28. до 30. новембра 2019. године. Задовољство нам је да Вас позовемо да учествујете на StES-у, размислите о раду који бисте презентовали и упустите се у свет науке и истраживања. На стручно-научну конференцију могу да се пријаве студенти основних, мастер и докторских студија, као и млади истраживачи до 30 година старости. Студенти у сусрет науци –  StES са међународним учешћем је водећа научно-стручна конференција студената, мултидисциплинарног карактера, у организацији Студентског парламента Универзитета у Бањој Луци.

Циљ СтЕС конференције је да се прикажу научна и стручна достигнућа студената и могућност њихове примене у пракси, те да се одреде правци даљег истраживања. Конференција  StES је прилика да се унапреди научно-истраживачки рад студената, промовише научни дух академске заједнице, размењују мишљења и склапају нова пријатељства.

Теме:

  • Природне науке – Слободна тема
  • Друштвене науке – Слободна тема
  • Хуманистичке науке – Хуманистичке науке и дигитално доба (организатор оставља могућност и за пријаве ван теме, али уз напомену да радови који се односе на тему имају предност при објављивању)
  • Инжењерство и технологија – Слободна тема
  • Биотехничке-пољопривредне науке – Слободна тема
  • Здравствене науке – Слободна тема

Званични језици: Језик српског народа / Језик бошњачког народа / Језик хрватског народа / Енглески језик

Пријава

Више о пријави можете сазнати овде.

Радови ће бити рецензирани. Радови који прођу рецензију биће објављени у зборницима радова StES 2019 (6 зборника, за сваку област по један). Зборници радова биће објављени непосредно пре конференције.

Достављање/Пријава рада најкасније до: 15.10.2019.

Више о котизација за учешће на конференцији можете сазнати овде.

Више о Контакт адресама и покровитељима можете пронаћи овде. 

Извор: Infostud.com

 

 

Leave a comment