SEETEST, конференција посвећена тестирању софтвера, ће бити одржана 25. и 26. септембра, а ове године град домаћин је Букурешт. Овај догађај има за циљ да популаризује ову област и њен значај.

Посети конференцију!

SEETEST, сада већ традиционално, привлачи и доводи значајна светска и локална имена из света тестинга. Теме ће и ове године бити у складу са трендовима и новитетима у тестирању софтвера и укључују реал-лифе случајеве и решења проблема са којима се тестери, менаџери и инжењери често сусрећу. SEETEST, поред ветерана индустрије, подржава и омогућава новим и перспективним тестерима да поделе своја искуства и знање.

На конференцији SEETEST, 2019 туторијали и презентације ће се паралелно одржавати у четири сале, што ће резултовати већем избору тема и ширем спектру предавања. Учесници ће моћи да слушају предавања значајних људи из ове индутрије попут Пола Џерарда, Випула Кочера, Јана Јапа Канегетера, Оливијера Деноа, Ендија Редвуда, Алона Линецког, Михаела Пилетена и Пабла Гарсије Муњоса.

Други дан конференције испуниће 20 најзанимљивијих и најинспиративнијих говора које је, од 85 аплицираних радова из чак 20 земаља, пажљиво одабрао програмски одбор SEETEST,-а.

Више детаља о програму конференције, као и комплетна листа до сада потвршених предавача, доступно је на сајту конференције.

Улазнице
SEETEST, конференција ће бити одржана 25. и 26. септембра у Букурешту. Еарлy Бирд улазнице су у продају биле до 15. јула, а сви заинтересовани их могу купити овде.

Извор: Najstudent.com

Leave a comment