“Нишвил Џез Фестивал” позива све креативне људе и дизајнере да се јаве на конкурс за израду идејног решења за плакат (А2 и Б2) и хедер (банер) за Фејсбук ивент за “Миднајт Џезденс Стејџ” чији је циљ приближавање свих модерних и традиционалних форми џез музике публици, као и промоција свих стилова црног плесног звука.

Победи на конкурсу и освој вредне награде!

Шта треба да стоји на плакату?

Од онога што је потребно да стоји на плакату је име фестивала (“Нишвилле 2019”), стејџ који је у питању и за који се ради плакат и хедер (“Midnight Jazzdance Stage”), као и датуми и имена извођача по данима. Такође је битно напоменути да хедлајнери вечери морају имати имена већа од осталих учесника те вечери. Хедлајнери су ди-џејеви који наступају у времену од 01.30 до 03.30. Поред тога, на решење треба ставити локацију фестивала (Fortress Of Niš, Serbia) и време када ће радити стејџ (00.00 – 05.00), као и веб адресу “nisville.com”. Плакат треба да има при дну предвиђену празнину за спонзоре фестивала (8-10% од висине плаката).

Своја решења и предлоге шаљите на мејл priprema@nisville.com

Рок

Конкурс је отворен до 20. јула, а победник конкурса ће бити саопштен у року од 7 дана по завршетку истог на сајту Нишвил Џез фестивала.

Награда

Дизајнер победничког идејног решења ће као награду добити два комплета улазница, две бекстејџ пропуснице за ди-џеј стејџ, а ако је победник конкурса ван Ниша, добиће и пун пансион у “Студентском дому” за две особе за сва четири дана фестивала.

 

Више детаља пронађи ОВДЕ.

Leave a comment