Да ли сте се некада запитали где одлазе неостварени снови и маштарења која смо гајили током детињства?
Да ли ишчезну или их можда ипак ми закопамо негде дубоко у нама, тако да нас више не може да растужињихово неостварење? Пролазећи разне фазе стасања и развоја, ми људи тежимо да се остваримо на неким пољима како би дали различите боје сопственом животу. И углавном то и учинимо, остваримо се и држимо се тога. Али шта ако на том вашем путу наиђете на прилике да остварите неке своје давно заборављене снове из дечије собе?

психомагија
Уживајте у мјузиклу!

Школа мјузикла Еудвен поносно представља публици мјузикл представу по имену ”Корак до сна”, чији су актери и актерке управо неки тамо обични људи, који живе своју свакодневицу и негују своја остварења. Они се сусрећу на позоришној сцени у Академији 28, и покушавају да оживе свој сан, који их све спаја. Да глуме.

А о чему би боље глумили ако не о тамо неким глумцима, певачима и плесачима који желе да остваре свој сан? О људима чији жар гори и не сагорева, и који је покретач њихових бића и умова и њихово унутрашње опредељење против кога они не могу. А реалност је сурова и строга. Да ли ће можда овог пута успети? Да ли ће добити улогу? Да ли их дели само корак до сна? Како се уопште људи и срећу у животу ако не управо кроз слично интересовање или слично одређење.

У мору различитих погледа на свет и психолошких профила, постоји једна нит која је заједничка и спаја их. И о томе управо ова представа и говори. О различитим људским судбинама које налазе пут до исте сцене. И о борби за опстанак и преживљавање снова.
У недељу, 30. јуна са почетком од 20 часова имали смо прилику да уживамо у мјузикл представи коју су за вас са великом страшћу припремили ђаци школе мјузикла Еудвен.

Дођите и подржите људе који нису одустали од својих снова. Информишите сe када можете поново ускоро да уживате у мјузикл представи.

Извор: Портал Млади

 

Leave a comment