У октобру 2019. године ћеш имати до 27 година и бићеш студент завршне године, апсолвент или студент мастер студија на неком од београдских универзитета? Ближи ти се крај студија и питаш се шта даље? Имаш утисак да те факултет није сасвим припремио за оно што следи?

Пријави се!

Искористи наредних годину на најбољи начин – постани студент СТУДИЈА БУДУЋНОСТИ.
Уписујемо 27. генерацију студената образовног програма, а уколико ти је прва помисао да је то само још један низ предавања, мораћемо да те разуверимо.

Шта су студије будућности?

Не само да се ради о несвакидашњим предавањима кроз која ћеш се упознати са друштвеним контектстом у коме се налазиш и који те очекује, вештинама које су ти неопходне и невероватним достигнућима наших предавача који спајају музику и медицину, вештачку интелигенцију и радну снагу, ДНК и друштвену контролу, на Студијама будућности ћеш искусити:

Alumni2Students програм менторства – један од 1.247 бивших полазика/ца нашег програма биће твој први савезник у каријерном и личном развоју и прва веза са пословном заједницом за коју си заинтересован;

Програм стажирања – стећи ћеш своје прво радно искуство у некој од партнерских организација и институција из цивилног, пословног, академског и јавног сектора;
Израду завршног пројекта – добићеш своју прву референцу објављивањем студије случаја, академског рада или предлога практичне политике.

И то није све – кроз све ове активности ћеш пролазити са 20-25 сјајних младих људи са различитих факултета и делити филмске пројекције на 16. спрату Београђанке, погледе на Београд које до сада ниси имао/ла прилику да искусиш, радити на себи кроз групне психолошке радионице, путовати и упознати своју улогу у тиму, учествовати у спортским активностима и још много тога.

 

Како се пријавити?

Ако ти све о звучи примамљиво, упусти се у наредна 3 корака и дозволи нам да те боље упознамо:

Корак #1 Припрема документације

Своју пријаву нам достављаш попуњавањем форме коју можеш пронаћи овде.
Пре него почнеш са попуњавањем, потребно је да припремиш:

  • Своју биографију која је написана по форми коју преузимаш;
  • Два писма препоруке – једна препорука мора бити са факултета са ког долазиш
    (професор или асистент могу написати академску препоруку);
  • Уверење о просечној оцени током студија или фотокопију страница индекса које садрже оцене на предметима и оверени последњи семестар.

Уколико имаш питања или нејасноћа, пиши нам на upis2019@bos.rs или нас позови на 011 30 65 830 или на 063 31 63 46.
Рок за пријаву је отворен до среде, 31. јула до 23.59 часова. Ако је твоја пријава потпуна и ако си нам се представио на најбољи начин, спреман/на си за следећи корак.

Корак #2

Волели бисмо да те боље упознамо кроз кратке тестове опште културе, личности и способности.
Тестирање траје један дан и биће реализовано у септембру ове године. Када нам покажеш колико си сјајан, следи нам и последњи, најлепши корак.

Корак #3

Кратак разговор са БОШ тимом након чега се формира коначна листа кандидата.

Ако смо пропустили да ти кажемо нешто или имаш додатна питања, позови нас на 011 30 65 830 или на 063 31 63 46, или пиши на upis2019@bos.rs.

Додатне информације sb2019.bos.rs/.

Напомена: Београдска отворена школа покрива највећи део трошкова програма, а студенти партиципирају у износу од 28.000,00 динара (са ПДВ-ом), који је могуће је платити у 7 једнаких месечних рата.

Leave a comment