У суботу и недељу 25. и 26. маја у простору Дома омладине Београда, партнера манифестације, биће одржан Фестивал посластица и слаткиша СЛАДАК ЖИВОТ.

Посети фестивал и уживај у посластицама!

Посетиоци Фестивала моћи ће да уживају у слатким деликатесима произведеним ручно у радионицама малих произвођача и мајсторских радионица.
Биће изложено више од 200 врста чоколаде, крупних и ситних колача, торти, слатких кремова, сладоледа, меда, медењака… укратко – неодољив избор слатких чаролија, па и здравијих слаткиша, без шећера и с мало калорија.
Свој штанд имаће и баке, пензионерке које припремају аутентичне домаће колаче. Биће и ретких посластица по рецептурама из старог Призрена, као и јединствених слаткиша из разних крајева Србије који иначе нису лако доступни на тржишту, а по први пут у Београду биће представљени и француски медењаци.
За посетиоце су поред дегустација организоване и радионице прављења и украшавања медењака, а биће представљено и 3-Д штампање на лицу места уникатних модли за теста за колаче, бисквите и сл. према идејама и жељи посетилаца.
Фестивал ће у Дому омладине Београда бити отворен 25. и 26. маја од 10 до 21 час, цена улазнице је 250 динара, а деца до 10 година у пратњи родитеља имају слободан улаз.

Извор: Портал Млади

Leave a comment