Мет Лаб, организација студената Универзитета Метрополитан у Београду, у циљу обележавања Светског дана жена у информационо-комуникационим технологијама, организује женски hackathon под слоганом „Girls Can Code”.

Пријави се!

Реч је о 24-часовном такмичењу из области ИКТ-а, у којем ће учествовати искључиво студенткиње ИТ факултета из целе Србије. „Girls Can Code” хакатон ће се одржати 25. и 26. маја у просторијама Универзитета Метрополитан, где ће такмичарке у атмосфери припремљеној само за њих имати прилику да покажу своју креативност, вештине и знања. Студенткиње се могу пријавити самостално или у тиму (3-4 члана).

Наш циљ је јасан: охрабрити наше девојке да се баве ИТ-јем, како би остваривале успехе у овој најбрже растућој области, која је у константној потрази за новим стручњацима. У пријатној атмосфери, уз храну и пиће, fun room и менторе из једних од најбољих ИТ компанија, дођите да се добро забавите, стекнете нова познанства, опробате се у оваквој форми такмичења, научите нешто ново и стекнете нова искуства.

Жири, сачињен од успешних људи из области ИКТ-а, одлучиваће о победницама, а најбоље очекују занимљиве награде. 🙂

Пријавите се oвде.

Рок за пријаве је 21. мај!

Ослушкујући потребе младих и сарађујући са својим окружењем, организација Мет Лаб се бави професионалним развојем студената, тако што ствара креативну и проактивну заједницу, све у циљу дељења знања из ИТ-ја, менаџмента и дизајна – 3 најтраженије области на данашњем светском и домаћем тржишту рада.

Извор: Najstudent.com

Leave a comment