У смирај сезоне, Српско народно позориште обрадоваће у мају своју верну публику. Првих 100 гледалаца који купе карте за назначене представе, добиће улазницу за још једну представу на репертоару.

Уколико будете купили карте за представу „Светозар“, Југа Радивојевића која ће бити изведена 3. маја, добићете гратис карте и за представу „Илустрована енциклопедија нестајања“, редитеља Золтана Пушкаша коју ћете моћи да испратите 10. маја.

Представа „На Дрини ћуприја“, редитеља Кокана Младеновића која се игра 7. маја, купиће вам улазнице и за представу „Час анатомије“, редитеља Андраша Урбана која ће бити изведена 20. маја.

Уз купљене карте за представу „Ујеж“, редитеља Ралета Миленковића која је 9. маја на репертоару, имаћете прилику бесплатно да погледате и представу „Моћни ренџери не плачу“, редитељке Тијане Васић која ће бити одиграна 18. маја на Камерној сцени.

Уз улазнице за представу „Лажа и паралажа“, редитеља Слободана Бранковића, која ће бити изведена 14. маја, добићете гратис карте и за представу „Три лица самоће“, редитеља Филипа Марковиновића која се игра 24. маја.

Представа „Родољупци“, у режији Радоја Чупића која је на репертоару 18. маја, купиће вам улазнице и за представу „Антигона 1918“, редитеља Милана Нешковића, заказану за 23. маја.

Уколико будете купили карте за представу „Госпођа министарка“, редитеља Ралета Миленковића која ће бити изведена 21. маја, такође можете имати карте за „Антигону 1918“, заказану за 23. мај.

Напомињемо да са картама за првоизабрану представу, можете одмах покупити карте за другу.

Leave a comment